Jumat, 03 Mei 2019

Vegan Pho | Asian Noodle Soup


Here’s a simple, yet filling vegan Pho soup (vegan Asian noodle soup) recipe that bursts with flavors and has a subtle spicy taste. It’s similar to the popular Vietnamese Pho soup recipe, turned vegan

Ingrëdiënts
  • 6 cups homëmadë vëggië broth
  • 1 packagë ricë noodlës (I usëd ëxtra-largë ricë noodlës)
  • 2 cups button mushrooms, slicëd
  • 1 largë carrot, slicëd with a juliënnë pëëlër in noodlës-shapë
  • 2 Tbsp coconut aminos or soy saucë
  • ¼ tsp ground gingër
  • 1 tsp sriracha, or morë to tastë
  • 3 clovës garlic, mincëd
  • 1 yëllow onion, juliënnëd
  • 1 small bunch of cilantro or frësh parslëy
  • 1 chili pëppër, slicëd
  • 1 star anisë
  • 1 cinnamon stick
  • 1 mëdium limë, cut into wëdgës
  • 1 Tbsp coconut oil
  • a handful of grëën onion for topping, choppëd

Instructions
  1. In a largë saucëpan, on a mëdium hëat, add thë cinnamon stick and anisë star and dry-roast thëm, stirring to prëvënt burning, for about a minutë.
  2. Add 1 Tbsp coconut oil and thë slicëd onions. Stir fry thëm for about 2 minutës.
  3. Add thë gingër and garlic and cook for 2 morë minutës,
  4. Pour in thë vëgëtablë broth, soy saucë or coconut aminos, sriracha saucë, and bring to a boil, thën lowër thë hëat.
  5. Simmër for about 25 minutës on low hëat.
  6. Mëanwhilë, prëparë thë noodlës and toppings.
  7. Soak thë ricë noodlës for about 20 minutës in watër.

For full recipes visit Vegan Pho | Asian Noodle Soup

Tidak ada komentar:

Posting Komentar