THE BEST CROCKPOT BEEF STEW by Healthy Recipes,
Sérvé ùp â höt méâl wïthöùt thé fùss för yöùr fâmïly tönïght: Thïs cröck pöt bééf stéw ïs thé pérféct éâsy cömfört fööd dïnnér
Prep Time: 30 minutes
Cook time: 480 minutes
Total time: 510 minutes
Servings: 6 Servings
• För thé méât
• 2 tâbléspööns öïl
• 2 tâbléspööns flöùr
• 1.5 pöùnds bééf stéwïng méât ïn chùnks
• För thé grâvy
• 2 lârgé yéllöw önïöns cùt ïntö wédgés
• 2 clövés gârlïc slïcéd
• 2 téâspööns Itâlïân séâsönïng
• 4 tâbléspööns tömâtö pâsté
• 1/3 cùp réd wïné OR ùsé möré stöck
• 2 cùps bééf stöck
• 2 tâbléspööns Wörcéstérshïré sâùcé
• 1 tâbléspöön mâplé syrùp
• 1-2 téâspööns sâlt ör léss, dépéndïng ön whât kïnd öf stöck yöù'ré ùsïng
• Blâck péppér tö tâsté
• För thé végétâblés
• 3 lârgé wâxy pötâtöés pééléd ând cùt ïntö chùnks
• 4 lârgé cârröts pééléd, énds trïmméd ând cùt ïntö chùnks
• 4 lârgé céléry stïcks trïmméd ând thïckly slïcéd
• 1/2 pöùnd bröwn mùshrööms cléânéd ând qùârtéréd
• 4 sprïgs frésh thymé
• 2 bây léâvés
• 1/2 cùp frözén péâs nö nééd tö défröst.
KEEP GOING TO THE NEXT PAGE FOR INSTRUCTIONS
1. Bröwn thé méât: Héât thé öïl ïn â lârgé ând déép skïllét övér médïùm-hïgh héât. Add thé bééf cùbés ând stïr. Sprïnklé thé flöùr övér thé méât ând stïr wéll. Cöök ùntïl thé bééf ïs bröwnéd ön âll sïdés (dö nöt stïr töö mùch, ör thé bééf wïll nöt bröwn pröpérly). Rémövé tö â 5-6 qùârt slöw cöökér.
2. Stârt thé grâvy: Pùt thé skïllét bâck övér médïùm hïgh héât. If néédéd, âdd â lïttlé möré öïl. Cöök thé önïöns ùntïl stârtïng tö bröwn. Stïr ïn thé gârlïc, Itâlïân séâsönïng ând tömâtö pâsté ând cöök, stïrrïng cönstântly, ùntïl thé hérbs âré frâgrânt, âböùt 1 mïnùté. Pöùr thé réd wïné ïntö thé pân, scârtchïng thé bröwnéd bïts öff thé böttöm. Cöök ùntïl thïckénéd, âböùt 1 mïnùté. Stïr ïn thé stöck, Wörcéstérshïré sâùcé, mâplé syrùp, sâlt ând péppér. Brïng tö â böïl (thïs wïll hélp thé stéw stârt cöökïng fâstér öncé ït ïs ïn thé cröck), thén swïtch öff thé héât.
3. Trânsfér tö thé slöw cöökér: On töp öf thé méât, plâcé thé pötâtöés, cârröts, céléry, mùshrööms, thymé ând bây. Véry câréfùlly (!) lâdlé thé höt lïqùïd fröm thé skïllét ïntö thé cröckpöt, mâkïng sùré thé lïqùïd rùns döwn âll thé wây tö thé böttöm ând ùndérnéâth thé méât (stïr â lïttlé ïf néédéd).
4. Cöök: Cöök thé stéw ön LOW för 8 höùrs ör ön HIGh för 4 höùrs. 10 mïnùtés béföré cöökïng tïmé ïs övér, stïr ïn thé péâs. Chéck för séâsönïng ând âdjùst ïf néédéd. Eïthér fïnïsh cöökïng wïth thé lïd öpén (ïf yöù wânt â thïckér stéw) OR clöséd ïf yöù wânt ït söùpïér
Read More this full recipes at THE BEST CROCKPOT BEEF STEW
Sérvé ùp â höt méâl wïthöùt thé fùss för yöùr fâmïly tönïght: Thïs cröck pöt bééf stéw ïs thé pérféct éâsy cömfört fööd dïnnér
Prep Time: 30 minutes
Cook time: 480 minutes
Total time: 510 minutes
Servings: 6 Servings
INGREDIENTS:
• För thé méât
• 2 tâbléspööns öïl
• 2 tâbléspööns flöùr
• 1.5 pöùnds bééf stéwïng méât ïn chùnks
• För thé grâvy
• 2 lârgé yéllöw önïöns cùt ïntö wédgés
• 2 clövés gârlïc slïcéd
• 2 téâspööns Itâlïân séâsönïng
• 4 tâbléspööns tömâtö pâsté
• 1/3 cùp réd wïné OR ùsé möré stöck
• 2 cùps bééf stöck
• 2 tâbléspööns Wörcéstérshïré sâùcé
• 1 tâbléspöön mâplé syrùp
• 1-2 téâspööns sâlt ör léss, dépéndïng ön whât kïnd öf stöck yöù'ré ùsïng
• Blâck péppér tö tâsté
• För thé végétâblés
• 3 lârgé wâxy pötâtöés pééléd ând cùt ïntö chùnks
• 4 lârgé cârröts pééléd, énds trïmméd ând cùt ïntö chùnks
• 4 lârgé céléry stïcks trïmméd ând thïckly slïcéd
• 1/2 pöùnd bröwn mùshrööms cléânéd ând qùârtéréd
• 4 sprïgs frésh thymé
• 2 bây léâvés
• 1/2 cùp frözén péâs nö nééd tö défröst.
KEEP GOING TO THE NEXT PAGE FOR INSTRUCTIONS
INSTRUCTIONS:
1. Bröwn thé méât: Héât thé öïl ïn â lârgé ând déép skïllét övér médïùm-hïgh héât. Add thé bééf cùbés ând stïr. Sprïnklé thé flöùr övér thé méât ând stïr wéll. Cöök ùntïl thé bééf ïs bröwnéd ön âll sïdés (dö nöt stïr töö mùch, ör thé bééf wïll nöt bröwn pröpérly). Rémövé tö â 5-6 qùârt slöw cöökér.
2. Stârt thé grâvy: Pùt thé skïllét bâck övér médïùm hïgh héât. If néédéd, âdd â lïttlé möré öïl. Cöök thé önïöns ùntïl stârtïng tö bröwn. Stïr ïn thé gârlïc, Itâlïân séâsönïng ând tömâtö pâsté ând cöök, stïrrïng cönstântly, ùntïl thé hérbs âré frâgrânt, âböùt 1 mïnùté. Pöùr thé réd wïné ïntö thé pân, scârtchïng thé bröwnéd bïts öff thé böttöm. Cöök ùntïl thïckénéd, âböùt 1 mïnùté. Stïr ïn thé stöck, Wörcéstérshïré sâùcé, mâplé syrùp, sâlt ând péppér. Brïng tö â böïl (thïs wïll hélp thé stéw stârt cöökïng fâstér öncé ït ïs ïn thé cröck), thén swïtch öff thé héât.
3. Trânsfér tö thé slöw cöökér: On töp öf thé méât, plâcé thé pötâtöés, cârröts, céléry, mùshrööms, thymé ând bây. Véry câréfùlly (!) lâdlé thé höt lïqùïd fröm thé skïllét ïntö thé cröckpöt, mâkïng sùré thé lïqùïd rùns döwn âll thé wây tö thé böttöm ând ùndérnéâth thé méât (stïr â lïttlé ïf néédéd).
4. Cöök: Cöök thé stéw ön LOW för 8 höùrs ör ön HIGh för 4 höùrs. 10 mïnùtés béföré cöökïng tïmé ïs övér, stïr ïn thé péâs. Chéck för séâsönïng ând âdjùst ïf néédéd. Eïthér fïnïsh cöökïng wïth thé lïd öpén (ïf yöù wânt â thïckér stéw) OR clöséd ïf yöù wânt ït söùpïér
Read More this full recipes at THE BEST CROCKPOT BEEF STEW
397 Comment
Rated 3/245 based on 245 Customer Reviews
Tidak ada komentar:
Posting Komentar