Maple Balsamic Glazed Pork Chops by www.thechunkychef.com,
Téndér, jùïcy, böné-ïn glâzéd pörk chöps âré séâréd ând cöâtéd ïn â lïp-smâckïng mâplé bâlsâmïc vïnégâr sâùcé. Pérféct för â wééknïght dïnnér, ör â pârty
Prep Time: 5 minutes
Cook time: 9 minutes
Total time: 14 minutes
Servings: 4 Servings
• PORK CHOPS:
• 4 böné-ïn, céntér cùt pörk chöps
• ölïvé öïl
• sâlt ând péppér tö tâsté
• MAPLE BALSAMIC GLAZE:
• 1/4 cùp mâplé syrùp
• 3-4 Tbsp bâlsâmïc vïnégâr
• 2 Tbsp bééf bröth
• 1 1/2 tsp Dïjön mùstârd
• 1 clövé gârlïc smâshéd
• 1 sprïg frésh rösémâry
• 1 sprïg frésh thymé
• sâlt ând péppér tö tâsté
KEEP GOING TO THE NEXT PAGE FOR INSTRUCTIONS
1. MAKE THE GLAZE:
2. In â smâll sâùcépân, cömbïné âll glâzé ïngrédïénts. Héât övér MED héât ùntïl ït réâchés â löw böïl. Cöök ùntïl sâùcé rédùcés döwn, âböùt 3 mïnùtés, stïrrïng öccâsïönâlly. Sét âsïdé.
3. COOK THE PORK CHOPS:
4. Plâcé câst ïrön skïllét ïn övén ând préhéât övén tö 400 dégréés F.
5. Pât chöps dry wïth â pâpér töwél, thén rùb wïth ölïvé öïl ând sprïnklé wïth sâlt ând péppér.
6. Rémövé skïllét fröm övén ând plâcé ön bùrnér övér MED-HIGH héât. Plâcé chöps ïn thé skïllét, yöù shöùld héâr thém sïzzlé ïmmédïâtély. Lét cöök 2-3 mïnùtés tö séâr. Brùsh pörk wïth glâzé.
7. Flïp pörk chöps övér, brùsh thé öthér sïdé wïth thé glâzé, ând trânsfér skïllét bâck tö thé höt övén. Bâké ùntïl â thérmömétér ïnsértéd ïntö thé céntér réâds 140 dégréés F (âböùt 5-8 mïnùtés, dépéndïng ön thé thïcknéss öf yöùr pörk chöps).
8. Trânsfér pörk chöps tö â plâté, tént löösély wïth âlùmïnùm föïl ând lét rést för 5 mïnùtés.
9. Sérvé pörk chöps wïth â bït öf thé glâzé drïzzléd övér thé töp ïf désïréd
Read More this full recipes at Maple Balsamic Glazed Pork Chops
Téndér, jùïcy, böné-ïn glâzéd pörk chöps âré séâréd ând cöâtéd ïn â lïp-smâckïng mâplé bâlsâmïc vïnégâr sâùcé. Pérféct för â wééknïght dïnnér, ör â pârty
Prep Time: 5 minutes
Cook time: 9 minutes
Total time: 14 minutes
Servings: 4 Servings
INGREDIENTS:
• PORK CHOPS:
• 4 böné-ïn, céntér cùt pörk chöps
• ölïvé öïl
• sâlt ând péppér tö tâsté
• MAPLE BALSAMIC GLAZE:
• 1/4 cùp mâplé syrùp
• 3-4 Tbsp bâlsâmïc vïnégâr
• 2 Tbsp bééf bröth
• 1 1/2 tsp Dïjön mùstârd
• 1 clövé gârlïc smâshéd
• 1 sprïg frésh rösémâry
• 1 sprïg frésh thymé
• sâlt ând péppér tö tâsté
KEEP GOING TO THE NEXT PAGE FOR INSTRUCTIONS
INSTRUCTIONS:
1. MAKE THE GLAZE:
2. In â smâll sâùcépân, cömbïné âll glâzé ïngrédïénts. Héât övér MED héât ùntïl ït réâchés â löw böïl. Cöök ùntïl sâùcé rédùcés döwn, âböùt 3 mïnùtés, stïrrïng öccâsïönâlly. Sét âsïdé.
3. COOK THE PORK CHOPS:
4. Plâcé câst ïrön skïllét ïn övén ând préhéât övén tö 400 dégréés F.
5. Pât chöps dry wïth â pâpér töwél, thén rùb wïth ölïvé öïl ând sprïnklé wïth sâlt ând péppér.
6. Rémövé skïllét fröm övén ând plâcé ön bùrnér övér MED-HIGH héât. Plâcé chöps ïn thé skïllét, yöù shöùld héâr thém sïzzlé ïmmédïâtély. Lét cöök 2-3 mïnùtés tö séâr. Brùsh pörk wïth glâzé.
7. Flïp pörk chöps övér, brùsh thé öthér sïdé wïth thé glâzé, ând trânsfér skïllét bâck tö thé höt övén. Bâké ùntïl â thérmömétér ïnsértéd ïntö thé céntér réâds 140 dégréés F (âböùt 5-8 mïnùtés, dépéndïng ön thé thïcknéss öf yöùr pörk chöps).
8. Trânsfér pörk chöps tö â plâté, tént löösély wïth âlùmïnùm föïl ând lét rést för 5 mïnùtés.
9. Sérvé pörk chöps wïth â bït öf thé glâzé drïzzléd övér thé töp ïf désïréd
Read More this full recipes at Maple Balsamic Glazed Pork Chops
151 Comment
Rated 3/272 based on 272 Customer Reviews
Tidak ada komentar:
Posting Komentar