Sugar Cream Pie by www.averiecooks.com,
Thé pié is swéét, créâmy, thé téxturé is custârd-liké, ând it réminds mé öf crèmé brûléé. It’s incrédibly éâsy ând yöu dön’t nééd â mixér. I uséd â störéböught pié crust ör mâké yöur fâvörité scrâtch crust. Aftér bâking thé crust för 10 minutés, whisk tögéthér thé filling ön thé stövé, pöur it intö thé crust, bâké för 10 möré minutés, ând chill thé pié övérn
Prep Time: 10 minutes
Cook time: 20 minutes
Total time: 30 minutes
Servings: 9 Servings
• öné 9-inch (4-cup völumé) déép-dish pié shéll, thâwéd cömplétély (ör substituté with yöur fâvörité hömémâdé buttéry pié crust) ând blind-bâkéd
• 3 cups whölé milk
• 1 1/2 cups grânulâtéd sugâr
• 1/3 cup cörnstârch
• 2 téâspööns vânillâ éxtrâct
• 1/4 téâspöön sâlt, ör tö tâsté
• 3/4 cup (1 1/2 sticks) unsâltéd buttér, dicéd intö smâll cubés
• cinnâmön, för sprinkling
KEEP GOING TO THE NEXT PAGE FOR INSTRUCTIONS
1. Préhéât övén tö 400F. Prick pié crust in mâny plâcés with â förk ând bâké för âböut 10 minutés diréctly ön thé övén râck, ör until lightly göldén bröwnéd âröund thé édgés; sét âsidé tö cööl. Whilé crust bâkés, prépâré thé filling.
2. Tö â lârgé héâvy-böttöméd sâucépân, âdd thé milk, sugâr, cörnstârch, vânillâ, sâlt, ând whisk tö cömbiné. Cöök övér médium-löw héât för âböut 10 minutés, ör until bubbling ând thickénéd. Whisk néârly cöntinuöusly thröughöut thé cööking pröcéss, ând néâr thé énd whén thé filling is gétting thickér, whisk cöntinuöusly tö âvöid thé filling fröm bröwning ât thé böttöm öf thé sâucépân.
3. Add thé buttér, whisk tö cömbiné until méltéd, ând âllöw filling tö böil för ânöthér 1 tö 2 minutés.
4. Add filling tö pié crust, nöting yöu will hâvé âböut éxtrâ (I hâd âböut 1 1/2 cups éxtrâ). It’s gréât wârm, chilléd âs pudding, ör yöu cân éxpérimént by mâking ânöthér smâllér pié ör târt.
5. Réducé övén témp tö 350F.
6. Plâcé pié tin ön â bâking shéét ând bâké för âböut 10 minutés, ör until bubbling géntly néâr thé édgé.
7. Câréfully plâcé pié ön â wiré râck tö cööl för âböut 1 höur. Cövér with föil ând réfrigérâté för âböut 8 höurs, ör until pié is chilléd ând sét.
8. Evénly sprinklé with cinnâmön ând sérvé. Pié will kéép âirtight in thé fridgé för up tö 1 wéék.
Read More this full recipes at Sugar Cream Pie
Thé pié is swéét, créâmy, thé téxturé is custârd-liké, ând it réminds mé öf crèmé brûléé. It’s incrédibly éâsy ând yöu dön’t nééd â mixér. I uséd â störéböught pié crust ör mâké yöur fâvörité scrâtch crust. Aftér bâking thé crust för 10 minutés, whisk tögéthér thé filling ön thé stövé, pöur it intö thé crust, bâké för 10 möré minutés, ând chill thé pié övérn
Prep Time: 10 minutes
Cook time: 20 minutes
Total time: 30 minutes
Servings: 9 Servings
INGREDIENTS:
• öné 9-inch (4-cup völumé) déép-dish pié shéll, thâwéd cömplétély (ör substituté with yöur fâvörité hömémâdé buttéry pié crust) ând blind-bâkéd
• 3 cups whölé milk
• 1 1/2 cups grânulâtéd sugâr
• 1/3 cup cörnstârch
• 2 téâspööns vânillâ éxtrâct
• 1/4 téâspöön sâlt, ör tö tâsté
• 3/4 cup (1 1/2 sticks) unsâltéd buttér, dicéd intö smâll cubés
• cinnâmön, för sprinkling
KEEP GOING TO THE NEXT PAGE FOR INSTRUCTIONS
INSTRUCTIONS:
1. Préhéât övén tö 400F. Prick pié crust in mâny plâcés with â förk ând bâké för âböut 10 minutés diréctly ön thé övén râck, ör until lightly göldén bröwnéd âröund thé édgés; sét âsidé tö cööl. Whilé crust bâkés, prépâré thé filling.
2. Tö â lârgé héâvy-böttöméd sâucépân, âdd thé milk, sugâr, cörnstârch, vânillâ, sâlt, ând whisk tö cömbiné. Cöök övér médium-löw héât för âböut 10 minutés, ör until bubbling ând thickénéd. Whisk néârly cöntinuöusly thröughöut thé cööking pröcéss, ând néâr thé énd whén thé filling is gétting thickér, whisk cöntinuöusly tö âvöid thé filling fröm bröwning ât thé böttöm öf thé sâucépân.
3. Add thé buttér, whisk tö cömbiné until méltéd, ând âllöw filling tö böil för ânöthér 1 tö 2 minutés.
4. Add filling tö pié crust, nöting yöu will hâvé âböut éxtrâ (I hâd âböut 1 1/2 cups éxtrâ). It’s gréât wârm, chilléd âs pudding, ör yöu cân éxpérimént by mâking ânöthér smâllér pié ör târt.
5. Réducé övén témp tö 350F.
6. Plâcé pié tin ön â bâking shéét ând bâké för âböut 10 minutés, ör until bubbling géntly néâr thé édgé.
7. Câréfully plâcé pié ön â wiré râck tö cööl för âböut 1 höur. Cövér with föil ând réfrigérâté för âböut 8 höurs, ör until pié is chilléd ând sét.
8. Evénly sprinklé with cinnâmön ând sérvé. Pié will kéép âirtight in thé fridgé för up tö 1 wéék.
Read More this full recipes at Sugar Cream Pie
574 Comment
Rated 5/151 based on 151 Customer Reviews
Tidak ada komentar:
Posting Komentar