Coursë: curry, soups stëws
Cuisinë: thai
Ingrëdiënts
- 1 cup Ricë noodlës cookëd
 - For Making Curry Pastë!
 - 6-7 Kashmiri Rëd chilli
 - 1 tsp coriandër sëëds
 - 1/2 tsp turmëric powdër
 - 1/2 tsp Choppëd gingër
 - 6-7 wholë cashëw
 - 1 rëd onion mëdium sizëd
 - For Curry!
 - 2 tbsp Oil
 - 2 tbsp gramflour bësan
 - 2 cups watër
 - 200 g coconut milk
 - 100 g zucchini slicëd
 - 50 g Mushroom slicëd
 - 50 g frënch bëans
 - For Garnish!
 - 1/4 cup frënch bëans slicëd diagonally
 - 1/4 cup noodlës
 - 1/4 cup frësh coriandër lëavës
 - lëmon juicë
 - Boilëd ëgg
 
Instructions
- To makë thë Soup and garnishing!
 - Grind thë curry pastë using thë ingrëdiënts listëd undër For making curry basë. Këëp it asidë.
 - Hëat 1 tbsp oil in a Pan and sautë thë frënch bëans till thëy start to look charrëd. Takë thëm out of pan and këëp asidë.
 - In thë samë pan add 1/4 th cup of noodlës, stir fry thëm till light brown and look friëd. Takë thëm out of thë pan and këëp asidë.
 - Now add onë morë tbsp oil in thë pan and add thë ground curry pastë in it, cook it on mëdium hëat for 4-5 minutës.
 - Add gram flour/bësan and cook it with pastë on slow hëat for 3-4 minutës on slow hëat.
 - Add slicëd/choppëd vëgëtablës in thë pastë and also add watër and coconut milk. Simmër it for 7-8 minutës and switch off thë hëat.
 - To assëmblë!
 - Takë 4 soup bowls, dividë thë boilëd ricë noodlës ëqually into all 4 soup bowls.
 
For full recipes visit KHOW SUEY SOUP RECIPE | BURMESE SOUP

Tidak ada komentar:
Posting Komentar