Grilled Steak with Blue Cheese and Chive Compound Butter by Healthy Recipes,
Grïlléd stéâk râmpéd ùp wïth â tângy, créâmy blùé chéésé ând chïvé cömpöùnd bùttér – wâtch öùt, stéâk nïght, thé bâr jùst göt râïséd.
Prep Time: 20 minutes
Cook time: 15 minutes
Total time: 35 minutes
Servings: 2 Servings
• För thé Stéâks:
• 2 (1½ ïnch thïck) stéâks (Néw Yörk strïp, rïb éyé, flâtïrön ör hângér stéâks)
• Cöùrsé köshér sâlt
• Fréshly crâckéd péppér
• Grâpésééd ör öthér néùtrâl öïl för grïll
• För thé Blùé Chéésé ând Chïvé Cömpöùnd Bùttér:
• ½ lb (8 öz) ùnsâltéd bùttér, (2 stïcks) rööm témpérâtùré
• 2 téâspööns smööth Dïjön mùstârd
• 3 tâbléspööns chïvés, frésh, chöppéd fïné
• ⅛ téâspöön cöùrsé séâ sâlt
• ⅛ téâspöön fréshly crâckéd blâck péppér
• 4 öz Blùé Chéésé
KEEP GOING TO THE NEXT PAGE FOR INSTRUCTIONS
1. Mâké thé cömpöùnd bùttér: Plâcé thé söfténéd bùttér ïntö thé böwl öf â stând mïxér wïth thé pâddlé âttâchmént (ïf ùsïng â hând-héld mïxér, plâcé bùttér ïntö â mïxïng böwl) ând béât ùntïl lïght ând flùffy, 3-4 mïnùtés. Add chïvés, mùstârd, sâlt ând péppér. Béât ön médïùm spééd ùntïl évérythïng ïs wéll mïxéd, 1-2 mïnùtés.
2. Crùmblé ïn thé blùé chéésé ând géntly mïx ùntïl ït’s ïncörpörâtéd. It shöùldn’t bé pérféctly smööth, théré shöùld bé â féw smâll flécks öf chéésé héré ör théré. Tâsté för séâsönïng ând âdd sâlt ând péppér ïf désïréd.
3. Plâcé thé bùttér ïn thé céntér öf â shéét öf pârchmént pâpér, wâx pâpér ör plâstïc wrâp. Förm â lög by röllïng thé böttöm hâlf öf thé pâpér övér thé bùttér (röll ït bâck ând förth â féw tïmés ùntïl ït’s thé thïcknéss yöù wânt), thén röll ït âll thé wây clöséd. Twïst thé énds tö séâl ând tïghtén thé lög (yöù cân tïé thém wïth twïné ïf yöù lïké) ând réfrïgérâté ùntïl hârdénéd, âböùt twö höùrs.
4. Nöté: Thïs récïpé mâkés âböùt 12 sérvïngs öf thé bùttér. Thé séâléd röll wïll kéép för 4-5 dâys ïn thé réfrïgérâtör ör ùp tö 3 mönths frözén.
5. Mâké thé stéâks: Prépâré â chârcöâl ör gâs grïll. If gâs, préhéât ön hïgh för ât léâst 15 mïnùtés âhéâd öf tïmé. Rémövé stéâks fröm thé réfrïgérâtör 30 mïnùtés béföré cöökïng sö théy cömé tö rööm témpérâtùré. Séâsön thém lïbérâlly wïth cöùrsé sâlt ând péppér ön böth sïdés.
6. Rùb grïll grâtés wéll wïth öïl. Grïll stéâks ùntïl médïùm râré, âböùt 3-4 mïnùtés pér sïdé (ör höwévér yöù lïké thém döné).
7. Rémövé stéâks ând ïmmédïâtély töp éâch wïth â slïcé öf Blùé Chéésé bùttér. Lét ït mélt för 5 -7 mïnùtés âs thé stéâks rést. Sérvé wïth Bâlsâmïc Röâstéd Réd Onïöns wïth Thymé
Read More this full recipes at Grilled Steak with Blue Cheese and Chive Compound Butter
Grïlléd stéâk râmpéd ùp wïth â tângy, créâmy blùé chéésé ând chïvé cömpöùnd bùttér – wâtch öùt, stéâk nïght, thé bâr jùst göt râïséd.
Prep Time: 20 minutes
Cook time: 15 minutes
Total time: 35 minutes
Servings: 2 Servings
INGREDIENTS:
• För thé Stéâks:
• 2 (1½ ïnch thïck) stéâks (Néw Yörk strïp, rïb éyé, flâtïrön ör hângér stéâks)
• Cöùrsé köshér sâlt
• Fréshly crâckéd péppér
• Grâpésééd ör öthér néùtrâl öïl för grïll
• För thé Blùé Chéésé ând Chïvé Cömpöùnd Bùttér:
• ½ lb (8 öz) ùnsâltéd bùttér, (2 stïcks) rööm témpérâtùré
• 2 téâspööns smööth Dïjön mùstârd
• 3 tâbléspööns chïvés, frésh, chöppéd fïné
• ⅛ téâspöön cöùrsé séâ sâlt
• ⅛ téâspöön fréshly crâckéd blâck péppér
• 4 öz Blùé Chéésé
KEEP GOING TO THE NEXT PAGE FOR INSTRUCTIONS
INSTRUCTIONS:
1. Mâké thé cömpöùnd bùttér: Plâcé thé söfténéd bùttér ïntö thé böwl öf â stând mïxér wïth thé pâddlé âttâchmént (ïf ùsïng â hând-héld mïxér, plâcé bùttér ïntö â mïxïng böwl) ând béât ùntïl lïght ând flùffy, 3-4 mïnùtés. Add chïvés, mùstârd, sâlt ând péppér. Béât ön médïùm spééd ùntïl évérythïng ïs wéll mïxéd, 1-2 mïnùtés.
2. Crùmblé ïn thé blùé chéésé ând géntly mïx ùntïl ït’s ïncörpörâtéd. It shöùldn’t bé pérféctly smööth, théré shöùld bé â féw smâll flécks öf chéésé héré ör théré. Tâsté för séâsönïng ând âdd sâlt ând péppér ïf désïréd.
3. Plâcé thé bùttér ïn thé céntér öf â shéét öf pârchmént pâpér, wâx pâpér ör plâstïc wrâp. Förm â lög by röllïng thé böttöm hâlf öf thé pâpér övér thé bùttér (röll ït bâck ând förth â féw tïmés ùntïl ït’s thé thïcknéss yöù wânt), thén röll ït âll thé wây clöséd. Twïst thé énds tö séâl ând tïghtén thé lög (yöù cân tïé thém wïth twïné ïf yöù lïké) ând réfrïgérâté ùntïl hârdénéd, âböùt twö höùrs.
4. Nöté: Thïs récïpé mâkés âböùt 12 sérvïngs öf thé bùttér. Thé séâléd röll wïll kéép för 4-5 dâys ïn thé réfrïgérâtör ör ùp tö 3 mönths frözén.
5. Mâké thé stéâks: Prépâré â chârcöâl ör gâs grïll. If gâs, préhéât ön hïgh för ât léâst 15 mïnùtés âhéâd öf tïmé. Rémövé stéâks fröm thé réfrïgérâtör 30 mïnùtés béföré cöökïng sö théy cömé tö rööm témpérâtùré. Séâsön thém lïbérâlly wïth cöùrsé sâlt ând péppér ön böth sïdés.
6. Rùb grïll grâtés wéll wïth öïl. Grïll stéâks ùntïl médïùm râré, âböùt 3-4 mïnùtés pér sïdé (ör höwévér yöù lïké thém döné).
7. Rémövé stéâks ând ïmmédïâtély töp éâch wïth â slïcé öf Blùé Chéésé bùttér. Lét ït mélt för 5 -7 mïnùtés âs thé stéâks rést. Sérvé wïth Bâlsâmïc Röâstéd Réd Onïöns wïth Thymé
Read More this full recipes at Grilled Steak with Blue Cheese and Chive Compound Butter
510 Comment
Rated 4/33 based on 33 Customer Reviews
Tidak ada komentar:
Posting Komentar